Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΞεκινούν rapid test σε περιοχές του δήμου Θέρμης

Ξεκινούν rapid test σε περιοχές του δήμου Θέρμης

Έπειτα από αίτημα του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στις Κοινότητες Σουρωτής, Αγίας Παρασκευής και Βασιλικών.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα για τα rapid test έχει ως εξής:

– Στη Σουρωτή, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στην αίθουσα του αγροτικού ιατρείου, στην κεντρική πλατεία, πίσω από το κοινοτικό κατάστημα. Μπορούν, επίσης, να κάνουν τεστ και κάτοικοι από τον Άγιο Αντώνιο και το Μονοπήγαδο.

– Στην Αγία Παρασκευή, την Πέμπτη 4 Μαρτίου, στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού, στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος. Μπορούν, επίσης, να κάνουν τεστ και κάτοικοι από τις κοινότητες Νέας Ραιδεστού, Ταγαράδων και Νέου Ρυσίου.

– Στα Βασιλικά, την Παρασκευή 5 Μαρτίου, στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος, στην κεντρική πλατεία.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τεστ θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα