Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη«Ντροπή κ. Αντιδήμαρχε Τεχνικών Έργων! Ζητήστε συγνώμη και παραιτηθείτε»

«Ντροπή κ. Αντιδήμαρχε Τεχνικών Έργων! Ζητήστε συγνώμη και παραιτηθείτε»

 

«Ντροπή κ. Αντιδήμαρχε Τεχνικών Έργων! Ζητήστε μια μεγάλη συγνώμη και παραιτηθείτε αξιοπρεπώς. Έχετε μικρά παιδιά κι εσείς ο ίδιος», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Μάκη Κυριζίδη, με αφορμή το φρικτό ατύχημα που σημειώθηκε προχθές σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία, όπου μια 8χρονη ακρωτηριάστηκε στο δάκτυλο του χεριού της ενώ έκανε τσουλήθρα.

 

«Σχετικά με το ατύχημα του παιδιού στην παιδική χαρά του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ήθελα να γράψω δύο λόγια ως γονιός και ως άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά. Οι ευθύνες του Δήμου είναι τεράστιες. Πρωτίστως των πολιτικών προϊσταμένων (αρμόδιου Αντιδημάρχου και Δημάρχου) και μετά των υπηρεσιακών παραγόντων. Ο Αντιδήμαρχος αρκέστηκε σε αμετροεπή σχόλια περί συνεχών ελέγχων και προγραμμάτων 1,3 εκατομμυρίων ευρώ (εδώ γελάμε πικρά οι Θεσσαλονικείς) και ο Δήμαρχος συγκάλεσε μια από τις συνηθισμένες του, κενές περιεχομένου, συσκέψεις, για να πει ότι ασχολήθηκε με το ζήτημα, «αδειάζοντας» έτσι τον ίδιο του τον Αντιδήμαρχο και διώχνοντας τις ευθύνες από πάνω του. Μόνο ο υπάλληλος αποδέχτηκε την ευθύνη που του αναλογούσε και αυτό τον τιμά.

Ντροπή κ. Αντιδήμαρχε Τεχνικών Έργων! Ζητήστε μια μεγάλη συγνώμη και παραιτηθείτε αξιοπρεπώς. Έχετε μικρά παιδιά κι εσείς ο ίδιος. Ο κόσμος μπορεί να σας ρίξει στη λήθη όταν έρθει η ώρα, αλλά τουλάχιστον θα εκτιμήσει την ευαισθησία σας. Μην ρίχνετε τις ευθύνες στους υφισταμένους σας. Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους η πολιτική θα αποκτήσει ήθος. Πότε ο πολιτικός θα είναι με το μέρος των πολιτών και δεν θα βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Αναρωτιέμαι τι κάνετε όλοι εσείς εκεί στη Διοίκηση γι αυτόν τον έρμο το Θεσσαλονικιό. Λίγη αιδώς επιτέλους! Κρίμα…», αναφέρει ο κ. Τσαβλής.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα