Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝοτοπούλου: Ο κ. Ζέρβας αδιαφορεί για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών...

Νοτοπούλου: Ο κ. Ζέρβας αδιαφορεί για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών από τη δική του ανευθυνότητα

Χθες δέντρο που βρισκόταν σε αυλή σχολείου, στο Δήμο Θεσσαλονίκης έπεσε με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές, ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί, καθώς την ώρα της πτώσης έκαναν μάθημα στις τάξεις τους.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζι”, Κατερίνα Νοτοπούλου, εξαπέλυσε σκληρή κριτική στον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η κα Νοτοπούλου “Ο κ. Ζέρβας, ενώ μονίμως ξεκινά να μιλά για  μεγάλα έργα και “ελλείψεις” της πόλης, αδιαφορεί και αμελεί κάποιες από τις βασικές υποχρεώσεις του, όπως τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών από τη δική του ανευθυνότητα”.

Προσθέτει επίσης πως “Το χάλι σας δεν κρύβεται κάτω από το χαλί, αλλά σκάει εκκωφαντικά στις σχολικές αυλές”.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

“Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ, πως ένα δέντρο έπεσε στην αυλή Δημοτικού σχολείου και  – ευτυχώς – δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί. Είναι γνωστό σε όλους πως ο κ. Ζέρβας, ενώ μονίμως ξεκινά να μιλά για  μεγάλα έργα και “ελλείψεις” της πόλης, αδιαφορεί και αμελεί κάποιες από τις βασικές υποχρεώσεις του, όπως τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών από τη δική του ανευθυνότητα.

Αλήθεια κ. Ζέρβα, τώρα που ζητάτε ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης από τον κ. Χρυσοχοΐδη τι έχετε στο μυαλό σας;
Μήπως θα βάλετε αστυνομικούς να κόψουν τα δέντρα που τόσο καιρό αμελήσατε να κόψετε, να ξαναμοιράσουν τα γλαστράκια σας (βλέπουμε πόσο τους σέβεστε) ή μήπως θα τους βάλετε να περιφρουρούν την περιοχή γύρω από τα σχολεία, μήπως και χτυπήσει κάποιο παιδί στην εγκαταλελειμμένη σχολική στέγη; Αντί να ζητήσετε ως προτεραιότητα νοσηλευτές και γιατρούς για τα νοσοκομεία της πόλης τώρα που χάνουμε καθημερινά συμπολίτες μας

Αντί να αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες για να είμαστε ασφαλείς σε αυτήν την πόλη (πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθαριότητα, σχολική στέγη, φωτισμός, έργα, συντηρήσεις)  εσείς για ακόμα μια φορά επιστρατεύετε το δόγμα «ευταξία» για να κρύψετε το «άτακτο» της διοίκησής σας. Το χάλι σας δεν κρύβεται κάτω από το χαλί, αλλά σκάει εκκωφαντικά στις σχολικές αυλές”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα