Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΝοτοπούλου: Κροκοδείλια δάκρυα Ζέρβα για την κατάσταση στα σχολεία του Δ.Θεσσαλονίκης

Νοτοπούλου: Κροκοδείλια δάκρυα Ζέρβα για την κατάσταση στα σχολεία του Δ.Θεσσαλονίκης

Σκληρή κριτική άσκησε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου κατά του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα για την κατάσταση στα σχολεία.

«Πολύ αργά θυμήθηκε το υπέρογκο ενεργειακό κόστος για τη θέρμανση των σχολείων του δήμου Θεσσαλονίκης», αναφέρει η κα Νοτοπούλου.

«Όμως τα δάκρυα του είναι κροκοδείλια, αφού απέφυγε συστηματικά, στο επικοινωνιακό show που έστησε για να αποπροσανατολίσει τους πολίτες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία του δήμου μας, να κατονομάσει τις αιτίες και τους φταίχτες για την επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργήθηκε. Οι αιτίες και οι φταίχτες δεν είναι άλλοι από την κυβερνητική πολιτική και την κυβέρνηση», τονίζει η ίδια και προσθέτει «Δε μας προκαλεί εντύπωση η στάση του, αφού έχει επιλέξει, αντί να διεκδικεί λύσεις για τα προβλήματα της Πόλης, να χαϊδεύει τα αυτιά και να αποκρύπτει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης και του κυρίου Μητσοτάκη. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι είναι ικανοποιημένος και αρκείται στις δεκάδες προκατασκευασμένες αίθουσες που φύτρωσαν σαν μανιτάρια στις αυλές των σχολείων, αντί να παλεύει και να διεκδικεί λύσεις για σύγχρονα σχολικά κτίρια που αξίζουν και δικαιούνται τα παιδιά μας. Οι συμπολίτες μας όμως γνωρίζουν και η ώρα της απόδοσης των ευθυνών έρχεται».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα