Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝεαρός στη Θεσσαλονίκη έβαλε βενζίνη κι έγινε καπνός

Νεαρός στη Θεσσαλονίκη έβαλε βενζίνη κι έγινε καπνός

Ένας 21χρονος  στη Θεσσαλονίκη μαζί με ένα άλλο άτομο, έβαλαν βενζίνη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αποχώρησαν χωρίς να καταβάλουν το σχετικό αντίτιμο.

Παράλληλα, σχηματίστηκαν δικογραφίες:

Έξι ατόμων για περιπτώσεις κλοπών (μία κλοπή αυτοκινήτου, δύο κλοπές τσάντας-πορτοφολιού και δυο κλοπές αντικειμένων),στη Μενεμένη.
24χρονου ημεδαπού, ο οποίος αφαίρεσε από σταθμευμένο όχημα στην περιοχή του Καλοχωρίου ένα τσαντάκι που περιείχε τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προέβη σε πέντε ανέπαφες συναλλαγές.
53χρονου ημεδαπού, στην Πυλαία, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα αρχές Αυγούστου του 2021, μέσω ιστοσελίδας πώλησης οχημάτων και χρησιμοποιώντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, απέσπασε από 33χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Τριών ατόμων στον δήμο Παύλου Μελά, για περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα:
Σε βάρος 33χρονου ημεδαπού και 24χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μέσω ψευδών αγγελιών πώλησης, ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και ενός κινητού τηλεφώνου που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφεραν να αποσπάσουν από υποψήφιους αγοραστές τα χρηματικά ποσά των 4.960 ευρώ και 185 ευρώ, αντίστοιχα.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα