Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΝέα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ σε διακινητές μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Νέα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ σε διακινητές μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Οι τακτικοί στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούν, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, είχαν ως αποτέλεσμα τις συλλήψεις δύο  ατόμων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, που μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς με αυτοκίνητο.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 17 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες , αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (πλησίον διοδίων Ασπροβάλτας) κατά τη διάρκεια του οποίου ο οδηγός και ο συνοδηγός αντιστάθηκαν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν πέντε  αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα