Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΜπάρμπεκιου στο αγρόκτημα της Αμερικανικής γεωργικής σχολής Θεσσαλονίκης

Μπάρμπεκιου στο αγρόκτημα της Αμερικανικής γεωργικής σχολής Θεσσαλονίκης

Την πρώτη φιλανθρωπική Την εκδήλωση της χρονιάς, το “BBQ στο Αγρόκτημα”, διοργανώνει το μεσημέρι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου η Αμερικανική γεωργική σχολή Θεσσαλονίκης στο δασάκι της σχολής.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα της χρονιάς που διοργανώνει η Αμερικανική γεωργική σχολή Θεσσαλονίκης η οποία όπως όλες οι εκδηλώσεις της σχολής θα στηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών και σπουδαστών. Συγκεκριμένα όσοι βρεθούν στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακό μπάρμπεκιου στο καταπράσινο περιβάλλον της Σχολής και να διασκεδάσουν με τη μουσική που θα επιλέγει γνωστός DJ.

Παράλληλα τα στελέχη του προγράμματος “Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα”, έχουν προετοιμάσει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες (εκπαιδευτικά και κινητικά παιχνίδια) για τα παιδιά. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα συμβάλλουν στην ενίσχυση των σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών για τους μαθητές και τους σπουδαστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συνεισφέρουν μελλοντικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της εκδήλωσης μέσω της ιστοσελίδας eventora.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο e-mail:events@afs.edu.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα