Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜια βόλτα στη Νέα Παραλία γιατί δεν πήγε ο Ζέρβας τον Φρανσουά...

Μια βόλτα στη Νέα Παραλία γιατί δεν πήγε ο Ζέρβας τον Φρανσουά Ολάντ; – ΦΩΤΟ

Τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα στο «ασφαλές» δημαρχείο, διότι εκεί δεν θα έβλεπε ο πρώην Πρόεδρος κατεστραμμένα πεζοδρόμια, εξαφανισμένες ράμπες, σκουπίδια, ογκώδη κ.α.

Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, να δει στην πράξη το έργο της διοίκησης Ζέρβα, αλλά να πάρει και ”μαθήματα” σωστής διαχείρισης αδέσποτων ζώων και πως μπορεί ένας αρμόδιος να κρατάει πολιτισμένο και καθαρό ένα από τα πιο γνωστά σημεία μιας πόλης.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τη Νέα Παραλία, η οποία για ακόμη μια φορά παρουσιάζει μια αποκαρδιωτική εικόνα.

Όγκοι και βουνά από χώματα έχουν συσσωρευτεί γύρω από δενδροδόχους που χρησιμοποιούνται και ως παγκάκια. Η ελλιπής καθαριότητα είναι εμφανής.

Μια ακόμη τραγελαφική εικόνα είναι οι ταΐστρες για τα αδέσποτα, οι οποίες μάλιστα είναι και δωρεά. Οι ταΐστρες λοιπόν έχουν γεμίσει με βρώμικα νερά και σκουπίδια.

Παραδίπλα έχουν τοποθετήσει ένα αντίσκηνο για άγνωστη χρήση. Το οποίο μάλιστα έχει … προειδοποιητική ταμπέλα που λέει ότι τα αδέσποτα της περιοχής τελούν υπό την προστασία του δήμου Θεσσαλονίκης και σιτίζονται νομίμως. Βέβαια, από τις συγκεκριμένες ταΐστρες μάλλον έχουν να τραφούν αρκετό καιρό τα αδέσποτα.

Η ταμπέλα συνεχίζει μάλιστα να λέει οτι η καταστροφή η/και απόρριψη των δοχείων αποτελούν ποινικό αδίκημα, επιφέροντας τα ανάλογα πρόστιμα. Εύλογη απορία αν ο δήμος θα κινηθεί νομικά εναντίον του ίδιου και θα «ρίξει» πρόστιμα στους αρμόδιους που έπρεπε να κρατούν καθαρά τα δοχεία που σιτίζονται τα ζώα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα