Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Μη με γράψετε, έχω κάνει αίτημα». Κάτοικος Θεσσαλονίκης εκλιπαρεί την δημοτική αστυνομία

«Μη με γράψετε, έχω κάνει αίτημα». Κάτοικος Θεσσαλονίκης εκλιπαρεί την δημοτική αστυνομία

Μέχρι και με ιδιόχειρα σημειώματα στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους παρακαλούν οι οδηγοί που μολονότι δικαιούνται κάρτα στάθμευσης κατοίκου, η οποία δεν έχει με υπαιτιότητα του Δήμου εκδοθεί, με αποτέλεσμα να τους βεβαιώνονται από προχθές πρόστιμα.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία του seleo, κάτοικος της Θεσσαλονίκης έχει αφήσει σημείωμα που αναφέρει: «Παρακαλώ πολύ, έχω κάνει κανονικά την αίτηση για την κάρτα ανανέωσης μόνιμου κατοίκου. Δώστε μου λίγο χρόνο να δω τι συμβαίνει – Παρακαλώ θερμά μη με γράψετε, δεν έχω χρήματα να πληρώσω». Ωστόσο, όπως επίσης θα δείτε στην φωτογραφία, η δημοτική αστυνομία προχώρησε στη βεβαίωση προστίμου.

Σημειώνεται ότι, το πρωί της Δευτέρας σχηματίστηκαν ουρές στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, από κατοίκους που έσπευσαν να υποβάλουν ένσταση κατά κλήσεων που δέχθηκαν στις 31/01 από δημοτικούς αστυνομικούς.

Όπως κατήγγειλαν στο seleo, στις 31 Ιανουαρίου έληγε η προθεσμία για υποβολή ανανέωσης δικαιολογητικών για την κάρτα κατοίκου και πριν αυτή ολοκληρωθεί οι δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν παράτυπα, όπως καταγγέλλουν, 100δες παραβάσεις για παράνομη στάθμευση.

Πολλοί από τους κατοίκους που είχαν υποβάλει την αίτηση ανανέωσης ή έκδοσης κάρτας τις τελευταίες ημέρες δεν την είχαν πάρει μέχρι τις 31 του μηνός και καθώς η προθεσμία δεν είχε εκπνεύσει στάθμευσαν κανονικά στα σημεία, όμως με έκπληξη τους, όπως είπαν, διαπίστωσαν ότι η δημοτική αστυνομία τους είχε επιβάλει πρόστιμα, με αποτέλεσμα να μπουν στην διαδικασία να χρειάζεται να υποβάλουν ένσταση για κλήση που όπως υποστηρίζουν τους επιβλήθηκε παράτυπα μιας και η 31η Ιανουαρίου ήταν η τελευταία μέρα της προθεσμίας.

Παράτυπη συμπεριφορά από την δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης – Καταγγελίες στο seleo

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα