Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜε αναμορφωτικά μέτρα τιμωρήθηκαν δύο ανήλικοι που λήστεψαν καθηγητή στο Κορδελιό

Με αναμορφωτικά μέτρα τιμωρήθηκαν δύο ανήλικοι που λήστεψαν καθηγητή στο Κορδελιό

Την ποινή των αναμορφωτικών μέτρων επέβαλε το αρμόδιο δικαστήριο στους δύο ανήλικους, οι οποίοι τον περασμένο Νοέμβριο λήστεψαν καθηγητή έξω από λύκειο στο Κορδελιό.

Το Δικαστήριο Ανηλίκων τιμώρησε τους νεαρούς 16 και 17 ετών με υποχρεωτική παρακολούθηση προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης και την παροχή κοινωφελούς εργασίας, αναθέτοντας παράλληλά την επιμέλειά τους σε επιμελητή ανηλίκων. Ακόμα ακόμα ένας ανήλικος που κατηγορήθηκε για την ίδια υπόθεση απαλλάχθηκε. Οι νεαροί φέρεται να παραδέχθηκαν την πράξη τους ζητώντας συγγνώμη από τον εκπαιδευτικό και υποδιευθυντή στο λύκειο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ανήλικοι δράστες προσέγγισαν αρχικά τον εκπαιδευτικό που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου με συναδέλφους του και έπειτα από κάποιες ερωτήσεις που του έκαναν, του επιτέθηκαν με γροθιές, παίρνοντας από πάνω του έναν χρυσό σταυρό και την βέρα, την στιγμή που ο ίδιος που ο ίδιος απομακρύνθηκε για να αγοράσει τσιγάρα από παρακείμενο μαγαζί. Υπενθυμίζεται πως μετά την απολογία τους οι τρεις νεαροί κρατούνταν στο κατάστημα κράτησης νέων του Αυλώνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα