Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜετρό Θεσσαλονίκης: Σύσκεψη φορέων ενόψει της επικείμενης παράδοσης του έργου

Μετρό Θεσσαλονίκης: Σύσκεψη φορέων ενόψει της επικείμενης παράδοσης του έργου

- Advertisement -

Σύσκεψη για τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα γραφεία της Ελληνικό Μετρό Α.Ε. ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης και παράδοσης στο επιβατικό κοινό τον Νοέμβριο της τελευταίας φάσης του μετρό Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για σύσκεψη στην οποί συμμετείχαν οι Υφυπουργών Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκος Ταχιάος και κ. Βασίλης Οικονόμου, καθώς και ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Μετά το τέλος αυτής οι κύριοι Ταχιάος, Οικονόμου και Γκιουλέκας επιβιβάστηκαν ε δοκιμαστική διαδρομή σε όλο το μήκος της βασικής γραμμής, από το αμαξοστάσιο του Φοίνικα μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο κ. Γκιουλέκας δήλωσε πως: «Το Μετρό είναι ένα εμβληματικό έργο για την πόλη το οποίο οδεύει στην ολοκλήρωσή του. Η έναρξη των δρομολογίων στο τέλος Νοεμβρίου θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, συνεισφέροντας στην αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη. Σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως επιβεβαιώνει η πρόσφατη σύσκεψη, αλλά και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σε λίγους μήνες θα κοπεί το πρώτο εισιτήριο και οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης θα απολαμβάνουν τα οφέλη ενός έργου που στερήθηκαν για δεκαετίες. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, οι πολίτες περιμένουν πράξεις».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα