Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜετατέθηκε η έναρξη της δίκης για την θανατηφόρα παράσυρση απο όχημα της...

Μετατέθηκε η έναρξη της δίκης για την θανατηφόρα παράσυρση απο όχημα της 21χρονης τον περασμένο Νοέμβριο στην Καμάρα

Μετατέθηκε η έναρξη της δίκης για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας, που έχασε την ζωή της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα τον περασμένο Νοέμβριο επι της οδού Εγνατίας, στο ύψος της Καμάρας.

Συγκεκριμένα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο 27χρονος οδηγός του οχήματος που παραπέμφθηκε σε δίκη, κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση και για εγκατάλειψη του θύματος στο οδόστρωμα. Η δίκη είχε προγραμματιστεί να εκκινήσει σήμερα, ωστόσο η πλευρά του 27χρονου κατηγορούμενου υπέβαλε αίτημα αναβολής, λόγω υποχρεώσεων του συνηγόρου υπεράσπισής, το οποίο απορρίφθηκε από την εισαγγελέα της έδρας η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «Η υπόθεση αυτή θα γίνει», ενημερωνόνοντας τον για την λήψη μέριμνας ορισμού άλλου συνηγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορητήριο περιλαμβάνει δώδεκα μάρτυρες, ανάμεσα τους και ειδικούς πραγματογνώμονες. Στο οδηγό καταλογίζεται η κακουργηματική πράξη της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, και τα αδικήματα της εγκατάλειψης τροχαίου ατυχήματος και της οδήγησης χωρίς άδεια. Ο 27χρονος οδηγός κρατείται προσωρινά με την κράτηση του να έχει παραταθεί με πρόσφατο βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου έως τον Απρίλιο του 2024, οπότε και λήγει το δεκαοχτάμηνο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα