Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜεταξύ ΠΑΟΚ και τοπικής ομάδας βρίσκεται δήμος της Θεσσαλονίκης

Μεταξύ ΠΑΟΚ και τοπικής ομάδας βρίσκεται δήμος της Θεσσαλονίκης

Κόντρα έχει ξεσπάσει στο Δήμο Παύλου Μελά, μετά το αίτημα του ΑΣ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του ΔΑΚ Πολίχνης ώστε να χρησιμοποιείται ως έδρα του τμήματος βόλεϊ γυναικών.

Η τοπική ομάδα του Πηγάσου Πολίχνης που χρησιμοποιεί το γήπεδο σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «στη συνάντηση θίχτηκε από πλευράς της Διοίκησης του Πηγάσου η φήμη που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, ότι η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ θα «στεγαστεί» στο Δ.Α.Κ. Αλέξανδρος Νικολαΐδης και εκφράστηκε ρητά και κατηγορηματικά η άποψη του Πηγάσου ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί διότι αφενός οι διαθέσιμες ώρες στο γήπεδο δεν επαρκούν για τα 11 αγωνιστικά τμήματα του Πηγάσου αν συμβεί δε κάτι τέτοιο θα πρέπει να εκδιωχθούν από το γήπεδο τμήματα του Πηγάσου που φέρνουν κάθε χρόνο πανελλήνιες διακρίσεις αλλά και ακαδημίες του Συλλόγου».

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εναρμόνιση των απόψεων του δήμου Παύλου Μελά με τον Πήγασο, ωστόσο σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμος, αναφέρει ότι «Η διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι για θέματα που άπτονται των δικών της αρμοδιοτήτων τοποθετείται η ίδια και δεσμεύεται μόνο από όσα δηλώνει η ίδια και ουδείς άλλος».

Ο δήμος πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι ζητήθηκε από το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ η φιλοξενία της ομάδας στο ΔΑΚ Πολίχνης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Δείτε ακόμη:afto_favicon
Πέθανε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

«Γνωρίζοντας την σπουδαία αγωνιστική προσπάθεια, τις επιδόσεις, τη σημασία και την προσφορά του συλλόγου και επιθυμώντας να διευκολύνουμε και εμείς τον σχεδιασμό αλλά και την αγωνιστική του ενδυνάμωση, εξετάζουμε το αίτημά του. Δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση και να φιλοξενηθεί η ομάδα σε κάποια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας», σημειώνει η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά, ενώ διευκρινίζει ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αίτημα από πλευράς ΠΑΟΚ για φιλοξενία ομάδας του σε γηπεδική εγκατάσταση του δήμου.

«Σύντομα θα καταλήξουμε σε μια δίκαιη λύση, που αφενός θα εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ και αφετέρου δεν θα ανατρέπει τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των τοπικών αθλητικών σωματείων, γιατί αναγνωρίζουμε και την δική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Δικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, η αύξηση των δυνατοτήτων και η εξυπηρέτηση όλων των αναγκών. Για εμάς ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα», καταλήγει ο δήμος Παύλου Μελά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα