Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜετά τον σάλο ο Ζέρβας ενδιαφέρθηκε για την τρανς γυναίκα που είναι...

Μετά τον σάλο ο Ζέρβας ενδιαφέρθηκε για την τρανς γυναίκα που είναι στα αζήτητα του ‘’Παπαγεωργίου’’

Όταν ο Ζέρβας τοποθέτησε αντιδήμαρχο ρατσιστή κατά των gay και τώρα πηγές του δήμου λένε ότι έχει ευαισθητοποιηθεί με την τρανς γυναίκα που είναι στα αζήτητα

Προσωπικό ενδιαφέρον και πολλή ευαισθησία ισχυρίζονται κύκλοι του δήμου Θεσσαλονίκης ότι επέδειξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για την υπόθεση της τρανς που απεβίωσε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Όπως είχε γράψει το seleo.gr, το περασμένο Σάββατο, μια γυναίκα πέθανε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” στα αζήτητα και ο αρμόδιος δήμος «απρόθυμος επικαλείται κωλυσιεργία της διαδικασίας» για να παραλάβει το σώμα της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της στο facebook η Άννα Κουρουπού. Όπως είχε γράψει «τρανς γυναίκα πέθανε πριν 3 ημέρες στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο “Παπαγεωργίου” στα αζήτητα.

Η οικογένεια δεν θέλει καμία εμπλοκή.

Έξι περίπου μήνες έφερε το σαρκίο της στις πιάτσες με λευχαιμία.

Προχθές έφυγε για ένα “καλύτερο κόσμο”.

Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου απαιτεί απο τον δήμο να πάρει το νεκρό σώμα -λόγω μη χωρητικότητας .

Απρόθυμος ο δήμος επικαλείται κωλυσιεργία της διαδικασίας κοκ

Μια ψυχή έκπτωτη από κοινωνίες και εξουσίες ακόμη και στο θάνατο … απόβλητη».

Σήμερα διαβάζουμε ότι ο κ. Ζέρβας από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες συνεννοήσεις, για να δοθεί άμεσα λύση. Βέβαια μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, το θέμα πήρε διαστάσεις και έγινε γνωστό μέσα από χρήστες των social media, τη συμβολή του «Thessaloniki Pride», του Συλλόγου «Θετική Φωνή» Θεσσαλονίκης και άλλων ατόμων που υπερασπίζονται τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας για να βρεθεί λύση και όχι μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου. 

Ωστόσο για ποια ευαισθησία του κ. Ζέρβας= αναφέρονται οι πηγές του δήμου; Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος με δική του απόφαση έβαλε μέσα στον κύκλο των συνεργατών του, σε μια καίρια θέση, αυτή του αντιδημάρχου περιβάλλοντος, τον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο έναν άνθρωπο που κατά την διάρκεια δημοτικού συμβουλίου, προ ετών, χαρακτήρισε του «gay ανθρώπους με… κουσούρι»!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα