Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜελισσοχώρι Μυγδονίας: Έντονα παράπονα των κατοίκων από την ποιότητα της αστικής συγκοινωνίας

Μελισσοχώρι Μυγδονίας: Έντονα παράπονα των κατοίκων από την ποιότητα της αστικής συγκοινωνίας

Τα παράπονα τους για το ζήτημα της αστικής συγκοινωνίας στην περιοχή της Μυγδονίας εκφράζουν οι κάτοικοι της κοινότητας Μελισσοχωρίου μέσω ενός κειμένου που έχει κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς

Συγκεκριμένα σε αυτό κάνουν λόγο για μια κατάσταση η οποία χειροτερεύει σε καθημερινή βάση με τους πολίτες της περιοχής να πολίτες να βιώνουν “αφάνταστη ταλαιπωρία”. Ειδικότερα όπως αναφέρουν το τελευταίο διήμερο “ένα λεωφορείο πήρε φωτιά, δρομολόγια ακυρώθηκαν γιατί κάποιο χάλασε, καθυστερήσεις και πολλά άλλα (χαλασμένα air condition, κακή συμπεριφορά, βρωμιά, έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους)”
σε συνδυασμό με τις συχνά ακραίες καιρικές συνθήκες κατά την αναμονή τους οδήγησαν στην έκφραση της διαμαρτυρίας τους, ωστόσο όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει ευήκοα ώτα από κανέναν αρμόδιο.

Ακόμα χαρακτηρίζουν την κατάσταση που βιώνουν ως μια δραματική κατάσταση, καθώς όπως αναφέρουν είναι εργαζόμενοι που πρέπει να χτυπούν κάρτα εργασίας καθημερινά και να είμαστε συνεπείς., δηλώνοντας πως είναι διατεθειμένοι αν δεν εξευρεθεί άμεσα σε κάποια λύση, να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα όπου χρειάζεται, προκειμένου να δοθεί κάποια λύση.

Τέλος στην ανακοίνωση επισημένεται πως “ο δήμος Ωραιοκάστρου με 25000 κατοίκους έχει 11 λεωφορεία προς εξυπηρέτηση των κατοίκων! Ο Δήμος Μυγδονίας με 12500 κατοίκους έχει 3 χαλασμένα λεωφορεία”, με τους υπογραφοντες αυτή να αναρωτιουνται “γιατι”, δηλώνοντας πως είναι ενεργοί πολίτες και διεκδικούν τα αυτονόητα. Το ρεν λόγω κείμενο μαζί με τα έγγραφα των προσπαθειών για βελτίωση των συγκεκριμένων υπηρεσιών από τον ΕΣΕΘ και τα ΚΤΕΛ που έχουν γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια, έχουν γνωστοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους και περιμένουμε κάποια απάντηση.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα