Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜαλαματίνα: Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ζήτα να ανακληθούν οι απολύσεις

Μαλαματίνα: Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ζήτα να ανακληθούν οι απολύσεις

 

 

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις απολύσεις του Γιάννη Φραγκίδη, προέδρου του Σωματείου και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και του Άρη Μερκενίδη προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών, Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών, Βορείου Ελλάδος και μέλους του Γενικού Συμβουλίου Ε.Κ.Θ., στις οποίες προχώρησε η νέα ιδιοκτησία της επιχείρησης «Μαλαματίνα».

Πρόκειται ξεκάθαρα για μία ενέργεια εκδικητική που στόχο έχει να κάμψει το ηθικό των εργαζομένων οι οποίοι απεργούν εδώ και μήνες, έξω από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τις 15 απολύσεις συναδέλφων τους στις οποίες προχώρησε η εταιρεία το προηγούμενο διάστημα και την άρνηση υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης.

Το μόνο που καταφέρνει η εταιρία με τέτοιες εκδικητικές πρακτικές, που στόχο έχουν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό εργαζομένων και την ποινικοποίηση του συνδικαλιστικού αγώνα, είναι να δυναμώσει περισσότερο τους απεργούς για συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» και ζητά την ανάκληση των δύο τελευταίων απολύσεων, καθώς και εκείνων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Οι συνάδελφοι μας στην «Μαλαματίνα» δεν είναι μόνοι τους. Έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο της μισθωτής εργασίας του νομού Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα