Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜέχρι σήμερα οι δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο Ωραιόκαστρο

Μέχρι σήμερα οι δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο Ωραιόκαστρο

Συνεχίζονται έως και σήμερα, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, οι δωρεάν προληπτικές Οδοντιατρικές/Παιδιατρικές /ΩΡΛ εξετάσεις σε παιδιά/μαθητές του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2002.

Η δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ασκληπιός», είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για την παροχή παιδιατρικής, οδοντιατρικής και ωτορυνολαρυγγολογικής εξέτασης και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού μας.

Οι Ιατροί/Οδοντίατροι που εθελοντικά συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα  παιδιά που θα επισκεφτούν την Κινητή Μονάδα του Οργανισμού, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της υγείας του, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ασκληπιός» θα βρίσκεται:

•          Δευτέρα, 20/2: Στη Δ.Ε. Ωραιοκάστρου, στο σημείο στάθμευσης «Αλώνια», στη συμβολή των οδών Ελύτη και Υψηλάντου (ωράριο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας 09.00-17.00)

•          Τρίτη, 21/2: Στη Δ.Ε. Καλλιθέας, στην Κοινότητα Ν. Φιλαδέλφειας / Σημείο στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου (ωράριο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας 09.00-17.00)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα