Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Συναυλίες προς τιμήν του υγειονομικού προσωπικού της πόλης

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Συναυλίες προς τιμήν του υγειονομικού προσωπικού της πόλης

Δωρεάν συναυλίες για το υγειονομικό προσωπικό της πόλης και μικρές εορταστικές παραστάσεις έξω από τα νοσηλευτικά ιδρύματα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από πρόταση του προέδρου Βασίλη Γάκη και με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΜΜΘ, το Μέγαρο θα πραγματοποιήσει συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, τις οποίες οι υγειονομικοί εργαζόμενοι στον τομέα του COVID-19 θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν δωρεάν.

Παράλληλα, σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και τις διοικήσεις των νοσοκομείων, εξετάζεται η δυνατότητα το Μέγαρο να βρεθεί τις ημέρες των εορτών έξω από νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης για να ψάλει τα κάλαντα, δίνοντας μια νότα χαράς σε ασθενείς και προσωπικό.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΟΜΜΘ Βασίλης Γάκης: «Πρόκειται για μια ελάχιστη -και κυρίως συμβολική- ανταπόδοση στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει το υγειονομικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης να νοσηλεύσει, να ανακουφίσει και να θεραπεύσει τους συμπολίτες που έχουν πληγεί από τον COVID-19. Ένα μικρό ευχαριστώ του Μεγάρου σ’ αυτούς τους ήρωες του 2020 που προστατεύουν όλους εμάς και χωρίς τους οποίους οι συνέπειες της πανδημίας θα ήταν ακόμη βαρύτερες, με την ελπίδα να μην ξεχάσουμε ποτέ τη μεγάλη τους προσφορά. Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που ζούμε, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μεταφέρει το ελπιδοφόρο μήνυμα των ημερών και κάνει αυτό που του αναλογεί».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα