Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΛαμπροί εορτασμοί της 25ης Μαρτίου στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Λαμπροί εορτασμοί της 25ης Μαρτίου στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Λαμπροί ήταν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Συγκεκραμένα στον δήμο δυτικής Θεσσαλονίκης οι εορταστικές εκδηλώσεις εκκίνησαν με δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων και Αγίας Παρασκευής Μενεμένης, ενώ τελέστηκαν επιμνημόσυνες δεήσεις στο μνημείο του Εθνομάρτυρος Μητροπολίτου Χρυσοστόμου στην πλατεία Τσομπάνογλου στην Μενεμένη και στο μνημείο της αγωνιζόμενης μάνας του λαού στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους. Τους πανηγυρικούς της ημέρας εκφώνησαν η εκπαιδευτικός και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, κα Ελένη Γκαγκαρίδου  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ενώ καθώς και η επίσης εκπαιδευτικός και σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αμπελοκήπων, κα Ελένη Κανάκηστην πλατεία Επταλόφου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι παρελάσεις των μαθητών και των συλλόγων του δήμου επί της οδού οδό Χατζίκου στην Μενεμένη και στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και Χαλκίδη στους Αμπελόκηπους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα