Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τα βίαια επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τα βίαια επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Κριτική στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Παιδείας για την στάση που κρατούν απέναντι στα γεγονότα στην Σταυρούπολη, άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

”Δεν έχει νόημα να καταδικάζεις την βία από όπου κι αν προέρχεται όταν ξέρεις από που προέρχεται”, ανέφερε ο κ . Τσίπρας και πρόσθεσε, ”δείτε τι έγινε στην Θεσσαλονίκη, στην Σταυρούπολη χθες και σήμερα, όπου ένα δημόσιο σχολείο έχει καταληφθεί από ομάδες νεοναζί και το υπουργείο Παιδείας νίπτει τας χείρας του και κρατά ίσες αποστάσεις, λέει απλώς ότι καταδικάζει την βία…Για να μην χάσει το ακροατήριο της ακροδεξιάς αφήνει μία πηγή έντασης και σύγκρουσης μέσα στο σχολείο”.

”Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και την σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα