Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (11/07/2022) έως και την Τετάρτη (13/07/2022) κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, τμηματικά, στην οδό Κασσάνδρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την οδό Απ. Παύλου έως την οδό Αγ. Σοφίας, από την οδό Αγ. Σοφίας έως την οδό Στεφ. Δραγούμη και από την οδό Στεφ. Δραγούμη έως την οδό Στρ. Δουμπιώτου, από το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

1. Την Δευτέρα (11/07/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Ολυμπιάδος, Αγ. Σοφίας και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

2. Την Τρίτη (12/07/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Στεφ. Δραγούμη.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου διαμέσου της οδού Απ. Παύλου θα επιτρέπεται σε όσα οχήματα κατευθύνονται μέχρι το ύψος της οδού Αισχύλου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Ολυμπιάδος, Ρακτιβάν, Προξένων, Πλ. Μουσχουντή, Ηφαιστίωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

3. Την Τετάρτη (13/07/2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κασσάνδρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Στεφ. Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Στρ. Δουμπιώτου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Στεφ. Δραγούμη, Ολυμπιάδος, Πλ. Μουσχουντή, Ηφαιστίωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα