Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚορωνοϊός: Μισόλογα Ζέρβα για το πώς ξέφυγε η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη- Ξέρει,...

Κορωνοϊός: Μισόλογα Ζέρβα για το πώς ξέφυγε η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη- Ξέρει, αλλά…δεν λέει, υποστηρίζει

Στο ”σκοτάδι” οι Θεσσαλονικείς για το πώς ξέφυγε ο ιός στην πόλη

 

 

Η Θεσσαλονίκη δεν απέχει πολύ από σκηνές που είδαμε στην Ιταλία, εξαιτίας του κορωνοϊού, όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους επιστήμονες. 

Θεσσαλονικείς και μη, αναρωτιούνται πως έφτασε η Θεσσαλονίκη, η οποία στο πρώτο κύμα είχε ελάχιστα κρούσματα του ιού, στο δεύτερο να έχει γίνει ‘’κόκκινη’’ από τον ιό και να σημειώνει αρκετά καθημερινά νέα κρούσματα.

Η απάντηση στο ερώτημα ‘’τι πήγε στραβά στη Θεσσαλονίκη’’ λοιπόν ταλανίζει αρκετούς, ειδικά τους πολίτες της, και ενώ δικαιούνται να μάθουν την απάντηση ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε δηλώσεις του σήμερα στον ΣΚΑΙ απάντησε με μισόλογα, χωρίς να πει επί της ουσίας τίποτα.

Μάλιστα την ώρα που ο φονικός ιός έχει στερήσει την ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους μας είπε ότι η ερώτηση, (πως ξέφυγε η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη) ίσως δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο νόημα, το τι πήγε στραβά.

Στη συνέχεια δε, ισχυρίστηκε ότι ‘’σας επαναλαμβάνω έχω σαφέστατη εικόνα τι δεν πήγε καλά τότε, αλλά δεν είναι της στιγμής. Προφανώς υπάρχουν ευθύνες…’’, χωρίς να δώσει καμία συγκεκριμένη απάντηση και χωρίς να δώσει τις πληροφορίες που θα έπρεπε ως δήμαρχος στους πολίτες αυτής της πόλης, αφήνοντας τους στο ‘’σκοτάδι’’. Την ώρα μάλιστα που οι ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης γεμίζουν ασφυκτικά και το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό να έχει φτάσει στα όρια του δίνοντας καθημερινή μάχη με τον ιό.

Ακόμη και στις οικονομικές επιπτώσεις που έχει και θα έχει στο μέλλον το Lockdown στους επιχειρηματίες της πόλης, μόνο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι θα πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, να δημιουργηθεί ένα έκτακτο σχέδιο διάσωσης της οικονομίας. Ακόμη και στην απαγόρευση του take away ο κ.Τζιτζικώστας όρθωσε ανάστημα και με παρέμβαση του έγινε η άρση αυτού του μέτρου, ενώ από τον Κ.Ζέρβα, τον πρώτο πολίτη της πόλης, δεν είδαμε να εκφράζει καμία πρόταση για την υπεράσπιση των επιχειρήσεων που πλήττονται.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα