Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚλειστή οδός επί 12 μέρες – Καταστράφηκε από την πλημμύρα! «Απαράδεκτος ο...

Κλειστή οδός επί 12 μέρες – Καταστράφηκε από την πλημμύρα! «Απαράδεκτος ο δήμος Θεσσαλονίκης» (Απίστευτες ΦΩΤΟ)

«Απαράδεκτος ο δήμος Θεσσαλονίκης»

Ένας δρόμος στη Θεσσαλονίκη είναι κατεστραμμένος και συνάμα αποκλεισμένος επί 12 ημέρες και ακόμη δεν έχει ανακατασκευαστεί.

Κάτοικοι στην οδό Κάλβου, στο δήμο Θεσσαλονίκης, είναι αποκλεισμένοι από την ημέρα που ξέσπασε η έντονη βροχόπτωση και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος του οδοστρώματος. Κυβόλιθοι ξεκόλλησαν και παρασύρθηκαν.

Παράλληλα στην περιοχή γίνονται εργασίες για οπτικές ίνες, και όπως αναφέρει πολίτης, η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

«Η οδός Ανδρέα Κάλβου, που βρίσκεται λίγα μέτρα από την πλατεία Δημοκρατίας και συνδέει την Αγίου Δημητρίου με την Διοικητηρίου, είναι κλειστή εδώ και 12 ημέρες ( ! ) στο ύψος του Πασά Χαμάμ (Λουτρά Φοίνιξ), από την ημέρα της μεγάλης πλημμύρας (Παρασκευή 2/9) ! Αυτό είναι απαράδεκτο για οποιοδήποτε Δήμο, πόσο μάλλον για έναν μεγάλο δήμο όπως ο δήμος Θεσσαλονίκης», επισημαίνει σε ανάρτηση του.

«Σαν να μην έφτανε αυτό, ολόκληρη η γύρω περιοχή είναι εδώ και μερικές μέρες εντελώς αποκλεισμένη από όλες τις πλευρές λόγω ανεξέλεγκτων έργων τοποθέτησης δικτύου οπτικών ινών. Τελικά τα «γραφικά» καλντερίμια που πρόσφατα τοποθετήθηκαν σε όλους τους γύρω δρόμους αποδείχτηκαν τραγικά για αυτή την γειτονιά του κέντρου! Οι κυβόλιθοι διαλύθηκαν μπροστά στα οθωμανικά λουτρά Πασά Χαμάμ και παρασύρθηκαν οριστικά από τα ορμητικά νερά της πλημμύρας, ενώ τις ημέρες που γίνονται τα έργα των οπτικών ινών, οι κυβόλιθοι που βγαίνουν για να μπουν τα καλώδια είναι παρατημένοι εδώ και εκεί, αποτελώντας εστία κινδύνου για οποιοδήποτε τροχοφόρο τολμήσει να κινηθεί στην περιοχή.
Τα απορριμματοφόρα έχουν σχεδόν εγκαταλείψει αυτές τις μέρες την γειτονιά καθώς δυσκολεύονται να κινηθούν στα στενά, με αποτέλεσμα την συσσώρευση κάθε είδους σκουπιδιών.
Πότε θα φτιαχτεί επιτέλους αυτή η οδός Ανδρέα Κάλβου;», καταλήγει.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, δέντρο και οδός

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, δρόμος και οδός

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα