Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚλείνουν προσωρινά δρόμοι στη Θέρμη, λόγω εργασιών

Κλείνουν προσωρινά δρόμοι στη Θέρμη, λόγω εργασιών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών στον οικισμό Βασιλικών ξεκίνησαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου και πρόκειται να διαρκέσουν έως την Παρασκευή 12 του μήνα.

Βάσει του προγραμματισμού γίνεται αφαίρεση του σημερινού φθαρμένου οδοστρώματος και θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση των οδών με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας αστικών οδών συμπυκνωμένου πάχους πέντε εκατοστών.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Γαντά “πρόκειται για συνέχιση παλιάς εργολαβίας η οποία είχε σταματήσει το 2019, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην οδό Καρκάρας, στην είσοδο από Σουρωτή προς Βασιλικά έως την πλατεία Χάνια, στο στενό του Αρχόντου, στο Καφενείο και τρεις δρόμους στη Λακκιά πέριξ της πλατείας του χωριού. Από σήμερα συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους που είχαν ενταχθεί από το προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο”.

Οι νέες ασφαλτοστρώσεις αφορούν τους εξής δρόμους:

Οδός Ευεργέτιδος Φώφης Πατίκα (από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως την πλατεία Χάνια) με 720μέτρα μήκους και 6 μέτρα πλάτος.

Οδός Εξωκλησιού Άϊ-Γιάννη (από την πλατεία Χάνια έως την οδό 9ης Ιουνίου) με 125 μέτρα μήκους και 4 μέτρα πλάτος.

Οδός Μακεδονομάχου Πατίκα (από την οδό Εξωκλησιού Άϊ-Γιάννη έως την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης) με 350 μέτρα μήκους και 6 μέτρα πλάτος.

Οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης (από την οδό Α. Παπανδρέου έως την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου) με 220 μέτρα μήκους και 6 μέτρα πλάτος.

Οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως την οδό Πτολεμαίων) με 50 μέτρα μήκους και 6 μέτρα πλάτος.

Οδός Αθανασίου Κοτζιά (από την οδό Μακεδονομάχου Πατίκα έως την οδό Στυλ. Πιπινίκα) με 150 μέτρα μήκους και 6 μέτρα πλάτος.

Οδός Στυλ.Πιπινίκα (από την οδό Αθανασίου Κοτζιά έως την οδό Αγγέλων) με 250,00μέτρα μήκους και 6,00 μέτρα πλάτος

Οδός Αγγέλων (από την οδό Στυλ. Πιπινίκα έως την οδό Αρχαγγέλου Μιχαήλ) με 200 μέτρα μήκους και 6 μέτρα πλάτος.

Στις περιοχές στις οποίες εκτελούνται οι εργασίες θα υπάρξουν περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας οχημάτων, έως την ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα