Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Σε κινητοποίηση καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία ορίζεται Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ.

Δείτε το σχετικό κάλεσμα:

Αγώνας για ζωή με δικαιώματα. 

Άνθρωποι με αναπηρία, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, παίρνουμε την υπόθεση της προστασίας των δικαιωμάτων μας, της ζωής μας, των παιδιών μας, των οικογενειών μας, στα δικά μας χέρια! Κόντρα στα κούφια λόγια και τις δηλώσεις άνευ περιεχομένου που εκείνη τη μέρα θα ακουστούν από διάφορους όψιμους «φίλους» των ΑμεΑ. 

3 Δεκέμβρη Παγκόσμια μέρα των ΑμεΑ, μέρα διεκδίκησης και αγώνα, με αιτήματα και στόχους πάλης, με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες μας. 

Θεσσαλονίκη-Παρασκευή 3 του Δεκέμβρη 2021  

Συγκέντρωση 11:00π.μ. στον ΕΦΚΑ Αριστοτέλους 

Διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία. 

Είναι χιλιάδες τα θύματα στη χώρα μας και εκατοντάδες χιλιάδες στην Ευρώπη του πολιτισμού. Τα περισσότερα θύματα είναι ΑμεΑ και χρόνιοι πάσχοντες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Εκείνοι το λένε «υποκείμενα νοσήματα»….. Πρόκειται για μαζικό έγκλημα στο όνομα του κέρδους!

Αγώνας τώρα.  

  • Ξεσηκωμός για αποφασιστική ενίσχυση τώρα του δημόσιου συστήματος υγείας και πρόνοιας, ειδικής αγωγής και αποκατάστασης.
  • Επίταξη των μεγάλων μονάδων του ιδιωτικού τομέα για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η πανδημία.
  • Όχι στο εθνικό σχέδιο της κυβέρνησης για την αναπηρία.
  • Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και αντεργατικών νόμων που θέλουν να γυρίσουν ΑΜΕΑ και εργαζόμενους στο Μεσαίωνα για τα κέρδη των λίγων.

    Φτάνει πια! 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα