Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚατρακυλάει η δημοτικότητα του Ζέρβα - Τι δείχνει Δημοσκόπηση (ΦΩΤΟ)

Κατρακυλάει η δημοτικότητα του Ζέρβα – Τι δείχνει Δημοσκόπηση (ΦΩΤΟ)

Ξεφουσκώνουν τα ποσοστά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΜRB.

Αν και ποτέ η δημοφιλία του δεν ήταν στο ζενίθ, να θυμίσουμε ότι πήγε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με ποσοστό μόλις 14,93% δηλαδή 18.419 ψήφους, έρχεται τώρα στη δημοσιότητα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από 1 έως 10 Δεκεμβρίου 2021 και δείχνει την κατρακύλα που καταγράφει, ειδικά τους τελευταίους μήνες, η θετική ψήφος υπέρ του.

Όσον αφορά την νέα δημοσκόπηση η ευνοϊκή γνώμη για τον Κ.Ζέρβα είναι μόλις 21,2 %, ενώ αντίστοιχα τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν στο 29,5 %. Η αρνητική γνώμη έχει πάρει την ανιούσα και καταγράφει 29,4%, ενώ αντίστοιχα πέρσι, τον ίδιο μήνα, ήταν στο 24,2%.

 

Από ότι φαίνεται η έντονη αυτοπροβολή του μέσα από μπαράζ δελτίων τύπων που τον φωτογραφίζουν και τον εκθειάζουν να επιβλέπει… ασφαλτοστρώσεις και τις αλατιέρες του δήμου, οι χορηγούμενες αναρτήσεις στο facebook και οι επιλογές του για την διοίκηση του δήμου δεν πείθουν τους δημότες της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε είναι εκείνοι που βλέπουν τα άλυτα προβλήματα της πόλης στην καθημερινότητα τους, όπως το κυκλοφοριακό πρόβλημα, η έλλειψη καθαριότητας, κεντρικά σημεία της πόλης όπως η πλατεία Αριστοτέλους να παρακμάζει, οι άστεγοι που είναι ξεχασμένοι από την αρμόδια αντιδημαρχία και η έλλειψη πρασίνου…

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα