Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚαλαμαριά: Τους συνέλαβαν και ανακάλυψαν ότι είχαν διαπράξει άλλες 18 διαρρήξεις!

Καλαμαριά: Τους συνέλαβαν και ανακάλυψαν ότι είχαν διαπράξει άλλες 18 διαρρήξεις!

Συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή από οικία στην περιοχή της Καλαμαριάς και μέσα από περαιτέρω έρευνα που έγινε εξιχνιάστηκαν επιπλέον άλλες 18 περιπτώσεις κλοπών με τη συνολική λεία των ίδιων δραστών να υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Οι δράστες συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της 22-03-23 και πρόκειται για 2 ημεδαπούς, ηλικίας 36 και 29 ετών, οι οποίοι αφού αναρριχήθηκαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου ιδιοκτησίας ημεδαπής, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο διαμέρισμα. Από το διαμέρισμα αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (2.000) ευρώ.

Οι δράστες όταν έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν κι ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, συνελήφθησαν.

Από την περαιτέρω έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2022 έως και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, διέπραξαν άλλες 18 διαρρήξεις σε οικίες με την ίδια μεθοδολογία από όπου αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό των (8.995) ευρώ και (400) δολαρίων Η.Π.Α. καθώς και διάφορα κοσμήματα αξίας περίπου (39.950) ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε τρεις τουλάχιστον από τις περιπτώσεις κλοπών, εμπλέκεται και 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος παρείχε στους ανωτέρω μέσο διευκόλυνσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα