Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚαλαμαριά: Γονείς και μαθητές σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα έξω από το 3ο Γενικό...

Καλαμαριά: Γονείς και μαθητές σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα έξω από το 3ο Γενικό Λύκειο

Μία ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν γονείς έξω από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι τα παιδιά τους αναγκάζονται να πηγαίνουν σε σχολείο 2χλμ μακριά από την περιοχή τους.

Διαμαρτυρία έξω από το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς κάνουν γονείς και κάτοικοι της περιοχής καθώς τα παιδιά τους αναγκάζονται να πηγαίνουν σε άλλο σχολείο περίπου 2χλμ μακριά από την γειτονιά τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι γονείς σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα περιμετρικά του σχολείου, ενώ παρόντες είναι και μαθητές, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάνε στο σχολείο και ζητούν να δοθεί μια άμεση λύση.

Σημειώνεται πως ορισμένοι γονείς έχουν κινηθεί και νομικά, ενώ στις 13 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει δικαστήριο για το ίδιο ζήτημα.

Γονείς αναφέρουν πως η ταλαιπωρία αυτή συμβαίνει για 3η χρονιά, ενώ ο δήμαρχος της περιοχής είχε αιτηθεί να γίνει μεταστέγαση του σχολείου προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα.

«Έχει συμβεί και το εξής παράλογο, παιδιά που μένουν στην ίδια πολυκατοικία, το ένα που μένει στο πέμπτο να πηγαίνει στο σχολείο της γειτονιάς του και το άλλο που μένει στον δεύτερο να πηγαίνει σε άλλη περιοχή» δήλωσε μία γονέας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα