Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚαλαμαριά: Δωρεάν εξέταση εμβολιαστικής κάλυψης σε παιδιά και εφήβους

Καλαμαριά: Δωρεάν εξέταση εμβολιαστικής κάλυψης σε παιδιά και εφήβους

“Τα εμβόλια μας φέρνουν πιο κοντά”. Αυτό είναι τo μήνυμα της φετινής εκστρατείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την εβδομάδα που διανύουμε, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ανοσοποίηση.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων του δήμου Καλαμαριάς, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιπτώσεις όπου πολλά παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας και με στόχο την οικοδόμηση αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης στον εμβολιασμό ως δημόσιο αγαθό που σώζει ζωές και προστατεύει την υγεία, θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξέταση εμβολιαστικής κάλυψης σε παιδιά έως και 16 ετών, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

«Αποδεδειγμένα τα εμβόλια έχουν σώσει ζωές, έχουν εξαλείψει πανδημίες κι έχουν εξασφαλίσει μία καλή ποιότητα ζωής στον άνθρωπο. Ως δήμος στηρίζουμε κάθε εμβολιαστική προσπάθεια, όχι μόνο την εποχή του covid», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Έυα Ντόντη-Μπανιώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στο Δημοτικό Ιατρείο Καλαμαριάς και στα τηλέφωνα :2313314525, 2313314499.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα