Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκη''Κακός δήμαρχος ο Ζέρβας''. Τι λέει για την δεύτερη Κυριακή, πρώην αντιδήμαρχος...

”Κακός δήμαρχος ο Ζέρβας”. Τι λέει για την δεύτερη Κυριακή, πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης

Το πρώην στελεχος της διοίκησης Ζέρβα γνωστοποίησε ποιον από τους δύο ”μονομάχους” θα στηρίξει, ενώ από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο τρίτος των εκλογών Σπύρος Πέγκας.

 

 

Πρόκειται για τον Σίμο Μπεζανσόν, Δείτε την ανάρτησή του

 

“Όπως δήλωσα σε προηγούμενη μου ανάρτηση, στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσω όποιον από τους Πέγκα/Αγγελούδη βγει δεύτερος – δηλαδή τον Αγγελούδη. Ο Ζέρβας ξέρω πως υπήρξε κακός δήμαρχος. Τον Αγγελούδη δεν τον ξέρω αλλά ξέρω πως έχει μερικά εξαιρετικά στελέχη και ελπίζω να εκμεταλλευτεί αυτά και όχι τα “βαρίδια” που επίσης έχει.

Βρίσκω την προτροπή για «ψήφο κατά συνείδηση πατροναριστική σαν να απευθύνεται σε πρόβατα. Θαρρείς και σε μια δημοκρατία κάποιος που δεν είναι «πρόβατο» θα ψήφιζε ενάντια στην συνείδηση του αν έτσι του έλεγε ένας «μεγάλος αδελφός». Όταν όμως δίνεις την ψήφο σου, και την εμπιστοσύνη σου, σε κάποιον, βρίσκεις χρήσιμη την γνώμη του σαν έναν παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει στην ελεύθερη διαμόρφωση της δικιάς σου γνώμης. Εν προκειμένω, λέγοντας «κάντε ότι θέλετε μη με ανακατώνετε» είναι σαν να λες «ψηφίστε Ζέρβα». Αν ήξερα πως αυτή θα ήταν η θέση της ηγεσίας των «για όλους» θα ψήφιζα Αγγελούδη από την πρώτη εβδομάδα και ζητώ συγνώμη από όποιον μπορεί να παρασύρθηκε από την άποψη που εξέφρασα”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα