Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαθοριστικό βήμα για την κατασκευή του κολυμβητικού συγκροτήματος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Καθοριστικό βήμα για την κατασκευή του κολυμβητικού συγκροτήματος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Ακόμα βήμα για την υλοποίηση του έργου της κατασκευής του κολυμβητικού συγκροτήματος στο πρώην στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης καθώς απεστάλη προς δημοσίευση στην επίσημη Ευρωπαϊκή εφημερίδα η προκήρυξη της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου.

Με αυτό τον τρόπο ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης αφού έλαβε την έγκριση του προϋπολογισμού του έργου “Κατασκευή Βιοκλιματικού/Ενεργειακά αυτόνομου Κολυμβητικού συγκροτήματος Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης” με 32.000.000 ευρώ, έπειτα από σχετική κοινή υπουργική απόφαση του σναπληρωτή υπουργού Εθνικής οικονομίας κ. Νικόλαου Παπαθανάση, του υπουργού περιβάλλοντος κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού κ. Νικόλαου Ταγαρά, προχωρά με γοργό και σταθερό ρυθμό την δημοπράτηση του έργου για την κατασκευή του μεγάλου βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος και αστικών αναπλάσεων στο πρώην Στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Το έργο θα είναι την πρώτη μεγάλη και σημαντική παρέμβαση του κράτους στις αθλητικές υποδομές της Θεσσαλονίκης μετά από 50 χρόνια. Η κατασκευή αυτού του υπερτοπικής σημασίας κολυμβητικού συγκροτήματος θα εξυπηρετεί, για τα αθλήματα του υγρού στίβου, όχι μόνο τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης αλλά και της Βόρειας Ελλάδας. Θα είναι το μοναδικό πλήρες και λειτουργικό κολυμβητικό συγκρότημα της πόλης στο οποίο θα μπορούν να διεξαχθούν διεθνείς αγώνες και για την κατασκευή του κολυμβητικού συγκροτήματος υπάρχει εξασφαλισμένος χώρος χωρίς ιδιοκτησιακά προβλήματα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα