Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΙΝ Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης: Με μουσική και χορό η λήξη δραστηριοτήτων...

ΙΝ Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης: Με μουσική και χορό η λήξη δραστηριοτήτων της Χριστιανικής καταφυγής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών και κυρίως νέων, βρέθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Θεσσαλονίκης το τρίτο απόγευμα του Ιουνίου με αφορμή την εκδήλωση λήξης των δραστηριοτήτων του πνευματικού κέντρου Χριστιανική καταφυγή.


Ο λόγος για την εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, που παρουσίασαν τα επιμέρους τμήματα της Χριστιανικής καταφυγής το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου.


Ειδικότερα σε αυτή συμμετείχαν το τμήμα Βυζαντινής χορωδίας νέων, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη του ναού κ. Δημήτρη Χριστοδούλου, μικτή χορωδία υπό την διεύθυνση του κ. Σταύρου Αθανασίου, καθώς και τμήματα χορευτικών συγκροτημάτων ενηλίκων και φοιτητών αυτής, υπό τον χοροδιδάσκαλο κ. Κωνσταντίνο Κατσαρό. Παρόντες στην εκδήλωση ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κκ. Φιλόθεος καθώς και προκάτοχος του κκ. Άνθιμος.



Το μουσικό κομμάτι επιμελήθηκε συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής, με την συμμετοχή του κ. Αργύρη Κόκκορη στο λαούτο και του κ. Αστεριού Τρακά στο βιολί υπό την διεύθυνση του κ. Σάκη Ξενούδη. Ακόμα τραγούδησαν και νέοι, μέλη της Χριστιανικής καταφυγής.  Τέλος μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση και λαϊκό γλέντι.

Ρεπορτάζ: Γούπος Δημήτρης

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα