Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘρήνος για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη: Τι λέει ο πατέρας...

Θρήνος για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη: Τι λέει ο πατέρας του

Απαντήσεις για τον θάνατο του γιου του και ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη, που βρέθηκε νωρίς το πρωί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς, αναζητά ο πατέρας του και όλη η οικογένεια του στη Θεσπρωτία.Όπως αναφέρει στο protothema.gr συγκλονισμένος για τον θάνατο του γιου του ο Λεωνίδας Τσουμάνης, με το παιδί του είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα μέρες:

«Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν, ίσως δεν ξέρω τι να πω».

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστός ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε να έχει στο λαιμό του διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι με το σκηνικό σύμφωνα με τους ειδικούς να δείχνει αυτοκτονία. Όπως ανέφεραν αναλυτές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αυτό ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου, ενώ το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου όπως εξηγούν δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα