Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσσαλονίκη: Ξεκινούν έργα σε Λαγκαδά, Γοργοποτάμου και Ενωτικής Σίνδου

Θεσσσαλονίκη: Ξεκινούν έργα σε Λαγκαδά, Γοργοποτάμου και Ενωτικής Σίνδου

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά, της Ενωτικής Σίνδου και της 5ης Επαρχιακής Οδού στην οδό  Γοργοποτάμου υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της οδού Λαγκαδά, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως τη διασταύρωση της οδού Δαβάκη με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Επίσης θα γίνουν εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Ενωτικής Σίνδου, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της ΠΑΘΕ έως τη διασταύρωση προς Σίνδο (οδός Κομνηνών) με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί και οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου του 2022.

Επίσης επί της 5ης Επαρχιακής οδού και στην οδό Γοργοποτάμου θα  γίνουν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως τη Σίνδο με κατεύθυνση από και προς Σίνδο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 το πρωί και οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης  και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα