Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: 73χρονος "βούτηξε" ρολόι μεγάλης αξίας από το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Θεσσαλονίκη: 73χρονος “βούτηξε” ρολόι μεγάλης αξίας από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί καθημερινά ειδικές δράσεις και στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό,  αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, μεταξύ άλλων:

• 23χρονο Έλληνα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ,στην περιοχή της Μενεμένης να προβαίνει σε πώληση ναρκωτικών ουσιών σε έτερο άτομο. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροδέμα κοκαΐνης βάρους (8,53) γραμμαρίων, χρηματικό ποσό προερχόμενο από αγοραπωλησία παράνομων ουσιών καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

• 73χρονο Έλληνα, ο οποίος χθες το απόγευμα (29-07-2022), κατά τον έλεγχο των χειραποσκευών στον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης αφαίρεσε από τη λεκάνη αντικειμένων ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας ιδιοκτησίας 45χρονης Ελληνίδας.

• 66χρονη Ελληνίδα η οποία κατείχε 40 πακέτα τσιγάρα που στο σύνολό τους δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα