Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: 67χρονος ημεδαπος διακινούσε κοκαϊνη και ακατέργαστη κάνναβη

Θεσσαλονίκη: 67χρονος ημεδαπος διακινούσε κοκαϊνη και ακατέργαστη κάνναβη

 

 

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας για υπόθεση που αφορά σε διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και για την οποία έχει ήδη συλληφθεί, στις 10-03-2022, 67χρονος ημεδαπός (σχετικό το από 13-03-2022 δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας), αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών διαπίστωσαν ότι, ο προαναφερόμενος άντρας, από τον Οκτώβριο του 2021 έως και τον Μάρτιο του 2022, προμηθευόταν, κατείχε και διακινούσε κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους.

 

Η διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών λάμβανε χώρα, κατά κύριο λόγο, κοντά στην οικία του, αλλά και σε προσυμφωνημένα σημεία συνάντησης υπαίθριων χώρων.

 

Σε διακόσιες ενενήντα μία (291) περιπτώσεις, είτε απευθείας, είτε με τη μεσολάβηση τεσσάρων ατόμων, τα στοιχεία τριών εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, διέθεσε προς πώληση ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους τουλάχιστον (631,5) γραμμαρίων.

 

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι, έπειτα από μεσολάβηση ημεδαπού άντρα, ο 67χρονος προμηθεύτηκε τρία (3) κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

 

Ακόμη, εξακριβώθηκε και η αυτοτελής δράση ενός εκ των τριών ταυτοποιημένων συνεργών του και συγκεκριμένα 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σε είκοσι δύο (22) περιπτώσεις, πούλησε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους τουλάχιστον (29,6) γραμμαρίων.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα