Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: 55χρονος παρέσυρε τροχονόμο επειδή δεν τον άφησε να περάσει λόγω των...

Θεσσαλονίκη: 55χρονος παρέσυρε τροχονόμο επειδή δεν τον άφησε να περάσει λόγω των μέτρων της ΔΕΘ

Ρεσιτάλ ασυνειδησίας έδωσε 55χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο, επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει με το αυτοκίνητό του από κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, λόγω των μέτρων που ίσχυαν για τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ.

Πρόκειται για έναν άνδρα που κατά δήλωσή του εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στην συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Λαμπράκη. Ο 55χρονος οδηγός επέμεινε να διέλθει από το σημείο κι όταν ο 33χρονος τροχονόμος επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εκείνος τον πλησίασε με το όχημα και τον έριξε στο έδαφος. Εγκλωβίστηκε τελικά στην κίνηση και συνελήφθη από αστυνομικούς των μέτρων τάξης που βρίσκονταν στην περιοχή. Ο τροχονόμος τραυματίστηκε στη μέση και στο πόδι και διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα