Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: 21 αυτόφωρες συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Θεσσαλονίκη: 21 αυτόφωρες συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Στην αυτόφωρη σύλληψη 21  ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, έξι άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράλληλα κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Σύο άτομα για περιπτώσεις κλοπής και τρία άτομα, καθώς, σε έλεγχο που τους έγινε, ως προσωπικό εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, δεν έφεραν το προβλεπόμενο από το Νόμο δελτίο ταυτότητας εργαζομένου.

Επίσης, συνελήφθη ένα άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Πρόκειται για προσωρινά υπεύθυνη επιχείρησης, στους χώρους της οποίας βρέθηκαν μέρη κλεμμένου οχήματος. Στη σύλληψη άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικοί  για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Επίσης, συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα και τέλος, επτά άτομα  συνελήφθησαν για παράνομη παραμονή στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα