Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Όλα έτοιμα για τα Αγιοπαυλίτικα του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Θεσσαλονίκη: Όλα έτοιμα για τα Αγιοπαυλίτικα του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

- Advertisement -

Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις οι οποίες ανοίγουν σήμερα στις 8:30 μ.μ. με το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Λεωφόρου Όχι.

Με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά τα λαϊκά πανηγύρια, αρχίζουν σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου τα Αγιοπαυλίτικα 2024 στη δημοτική ενότητα Αγίου Παύλου με αφορμή την γιορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Οι εκδηλώσεις των Αγιοπαυλίτικων που πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο και περιλαμβάνουν χορό και τραγούδι για όλες τις ηλικίες διαμορφώθηκαν από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών σε συνδυασμό με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων στις οποίες για πρώτη χρονιά φέτος συμμετέχει ο νέος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Λεωφόρου Όχι στις 8:30 μμ, δηλαδή αμέσως μετά τον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου.

Στην σκηνή των Αγιοπαυλίτικων θα ανέβουν αρχικά τα χορευτικά συγκροτήματα των ΚΑΠΗ του Αγίου Παύλου και της Ευαγγελίστριας και της ομάδας Αγίου Παύλου «Χορόσημο».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα