Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Μπήκε στο αμάξι της και βρήκε φίδι!

Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο αμάξι της και βρήκε φίδι!

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα περιστατικά φιδιών κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες ημέρες εθελοντές στη Θεσσαλονίκη. Τα τρία μάλιστα εξ αυτών αφορούσαν οχιά, όπως στην περίπτωση ενός ιδιοκτήτη τροχόσπιτου στη Θέρμη που κοιμόταν για επτά ολόκληρα 24ωρα με το φίδι, χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει στο αυτοκινούμενο.

Ακόμη ένα περιστατικό καταγράφηκε σε αυτοκίνητο γυναίκας, μόνο που αυτή τη φορά παραμονούσε ένας λαφιάτης. Η κ. Μαρία Δημάκη, μιλώντας στον Ant1, ανέφερε πως όταν όταν άνοιξε την πόρτα του οδηγού και πήγε να βάλει την τσάντα της στη θέση του συνοδηγού είδε κάτω από το πατάκι του οδηγού το φίδι. Όπως λέει την έπιασε πανικός, ενώ πήρε την Πυροσβεστική η οποία και την έφερε σε επικοινωνία με τους εθελοντές της Δράσης για την Άγρια Ζωή.

Η κ. Δημάκη ανέφερε πως πήγε μέχρι και σε συνεργείο για να βγάλει τη μηχανή και το ταμπλό του αυτοκινήτου μιας και το φίδι παρέμεινε μέσα στο ΙΧ για πέντε ολόκληρες ημέρες. Υπέθεσε μάλιστα πως το φίδι μπήκε από την ηλιοροφή που συνηθίζει να αφήνει ανοιχτή για να παίρνει αέρα το αμάξι.

Πάντως, ο εθελοντής Στέλιος Γερονυμάκης τόνισε πως κανένα ζώο δεν είναι κακό.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα