Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Τροχονόμοι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» συνέλαβαν αλλοδαπούς "τσαντάκηδες"

Θεσσαλονίκη: Τροχονόμοι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» συνέλαβαν αλλοδαπούς “τσαντάκηδες”

Τα αντανακλαστικά και η ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, τροχονόμων που υπηρετούν στο αστυνομικό Τμήμα της Τροχαίας, του αεροδρομίου «Μακεδονία» είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν σεσημασμένοι αλλοδαποί που ξάφριζαν ανυποψίαστους πολίτες.

Συγκεκριμένα με τη μέθοδο της απασχόλησης αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας άρπαξαν τσάντα από πεζό με αξίας προσωπικά αντικείμενα στο Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη τις απογευματινές ώρες της περασμένης Πέμπτης μπροστά στη στάση λεωφορείου στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου. Αμέσως έγινε αντιληπτό το γεγονός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Αερολιμένα, εντόπισε τους δράστες και χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντίδραση του τους συνέλαβε. Σε βάρος των δύο σεσημασμένων αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν αρμοδίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που χάρη στην άμεση επέμβαση των Αστυνομικών της Τροχαίας Αερολιμένα υπήρξε σύλληψη αλλοδαπών για κλοπές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα