Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τρομακτική επίθεση από αδέσποτο σκύλο καταγγέλλει πολίτης - «Δεν μας βοήθησε...

Θεσσαλονίκη: Τρομακτική επίθεση από αδέσποτο σκύλο καταγγέλλει πολίτης – «Δεν μας βοήθησε κανένας αρμόδιος»

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε μια γυναίκα χθες στην περιοχή του δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ίδια στο seleo.gr, περίπου στις 9:00 χθες το πρωί έβγαλε τον σκύλο της βόλτα στην γειτονιά της. Λίγα μέτρα μακρυά από το σπίτι της ξαφνικά ένας αδέσποτος σκύλος έτρεξε, έπεσε πάνω της, την έριξε κάτω και άρχισε να δαγκώνει το σκυλάκι της. «Το σκυλάκι μου άρχισε να κλαίει δυνατά και εγώ άρχισα να φωνάζω και προσπάθησα να διώξω το αδέσποτο. Δεν ξέρω ποσό τραγικό μπόρεσε να τελειώσει αυτό αλλά σε μας έτρεξαν δυο άντρες που έδιωξαν αδέσποτο σκύλο», περιγράφει η ίδια. Παρά τις αρκετές δαγκωνιές που δέχθηκε και εκείνη και το σκυλάκι της δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. «Χάρη στους άνδρες που αντέδρασαν πολύ γρήγορα και το αδέσποτο δεν πρόλαβε να κάνει μεγάλη ζημιά σε μένα ή στο σκυλάκι μου», λέει, ωστόσο τονίζει ότι ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη.

Μετά το συμβάν η γυναίκα, όπως υποστηρίζει, μάζεψε τα χαρτιά από το κέντρο υγείας και από τον κτηνίατρο, επικοινώνησε με υπεύθυνη για αδέσποτα ζώα της περιοχής και… δεν έγινε τίποτα. «Αν και μας υποσχέθηκε ότι θα έρθουν για να πάρουν το σκύλο, το αδέσποτο ξάπλωσε όλη την μέρα ακριβώς στο ίδιο σημείο που έγινε ατύχημα. Και εμείς δεν μπορέσαμε όλη την μέρα να βγούμε από το σπίτι με το σκύλο μας για αυτό τον λόγο», σημειώνει.

Σύμφωνα με την ίδια τα περιστατικά επιθέσεων από αδέσποτους σκύλους είναι αρκετά στον δήμο Δέλτα, ενώ θέτει τα εξής ερωτήματα προς τους δήμους « Ποτέ θα σταματήσει αυτό; Πόσους άλλους ανθρώπους και τα κατοικίδια τους πρέπει να δαγκώσουν αδέσποτα τέρατα που ελεύθερα κυκλοφορούν στις γειτονιές μας; Ποτέ οι υπάλληλοι σας που υπεύθυνοι για αδέσποτα ζώα θα ξεκινήσουν να κάνουν δουλειά τους; Ποτέ θα καθαριστούν γειτονιές μας από τα αδέσποτα ζώα οποία μπορούν να φέρνουν όχι μόνο σοβαρά αρρώστια αλλά και και κίνδυνο για την υγεία και ζωή των κατοίκων (ηλικιωμένοι, παιδιά, γυναίκες, μικρά κατοικίδια) που δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα άμα παρόμοιος αδέσποτος τέρας αποφασίσει να τους επιτεθεί;».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα