Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Τρισάγιο στο σπίτι που χάθηκαν η μητέρα με τα δυο παιδιά...

Θεσσαλονίκη: Τρισάγιο στο σπίτι που χάθηκαν η μητέρα με τα δυο παιδιά της στη Ν. Μαγνησία (ΦΩΤΟ)

Ήταν ξημέρωμα της 24ης Φεβρουαρίου, όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι οικογένειας στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης. Μια φωτιά που στοίχισε τη ζωή μιας 31χρονης γυναίκας και των δύο ανήλικων παιδιών της.

Η ανείπωτη αυτή τραγωδία είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα, καθώς από τις φλόγες που τύλιξαν τη μονοκατοικία έχασαν τη ζωή τους η μητέρα με τα δύο παιδιά της, 7 και 11 ετών, ενώ ο πατέρας των μικρών παιδιών και σύζυγος της 31χρονης έλειπε στη δουλειά.

Η άτυχη μητέρα και τα παιδιά προσπαθούσαν να βγουν από το φλεγόμενο σπίτι και να γλιτώσουν όμως δεν τα κατάφεραν. Πήρε φωτιά η οροφή και ολόκληρο το σπίτι και τα τρία άτομα εγκλωβίστηκαν.

Την περασμένη Κυριακή 27/03, και περίπου ένα μήνα μετά την τραγωδία, ο πατέρας της 31χρονης και παππούς των παιδιών πήρε την απόφαση να πάει ξανά στο σπίτι και μαζί με έναν ιερέα και λίγους καλούς φίλους να τελέσει τρισάγιο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασε τόσο ξαφνικά.


Ο κ. Δημήτρης Ζαδικόπουλος, πατέρας της άτυχης 31χρονης συγκλονισμένος ακόμα, μιλάει στο newsit.gr και αναφέρει: «Η κόρη μου και τα εγγόνια μου έφυγαν από τη ζωή με φριχτό τρόπο και αυτό δεν θα το ξεπεράσει ποτέ κανένας μας. Ως πατέρας και παππούς αισθάνθηκα την υποχρέωση να  τελέσω ένα τρισάγιο στο σπίτι που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους και να τιμήσω τη μνήμη τους».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα