Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις ατόμων με εκκρεμή καταδικαστικά εντάλματα

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις ατόμων με εκκρεμή καταδικαστικά εντάλματα

Σε σειρά συλλήψεων ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικά εντάλματα προχώρησαν κατόπιν στοχευμένων ελέγχων οι αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των ελέγχων το τελευταίο 24ωρο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 24χρονος σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις που ενέχονται σε διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, τοκογλυφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κατάρτιση και διακίνηση πλαστών δελτίων ταυτότητας.

Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνος συνέλαβαν έναν 29χρονο σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 12 ετών, φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή βία, περί αποδεικτικής ισχύος αστυνομικής ταυτότητας και για λαθρεμπορία. Αντίστοιχα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 49χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, φυλάκισης ενός έτους και 4 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα