Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Του έταξαν γνωριμία με γυναίκα και τον...ξάφρισαν

Θεσσαλονίκη: Του έταξαν γνωριμία με γυναίκα και τον…ξάφρισαν

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Παύλου Μελά, Λαγκαδά και Χαριλάου – Αναλήψεως εξιχνίασαν τέσσερις ακόμη περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Νοεμβρίου 2020. Αφορούν σε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και κοσμημάτων από οικία, σε διάρρηξη δύο οχημάτων με κλοπή χρηματικού ποσού και εγγράφων από το εσωτερικό τους και σε κλοπή από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας αντίστοιχα.

Χαρακτηριστική είναι η πρώτη περίπτωση για την οποία καταγγέλθηκε ότι, αρχές Ιουλίου 2020, 36χρονος ημεδαπός συνοδευόμενος από γυναίκα 31 ετών προσέγγισαν ηλικιωμένο άντρα και αφού συστήθηκαν ως ζευγάρι, του πρότειναν γνωριμία με συγγενικό τους πρόσωπο προκειμένου να συνάψουν σχέση. Λίγες μέρες αργότερα και αφού ο 36χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη του υποψήφιου θύματός του, μετέβη στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή της Πολίχνης μαζί με την προαναφερόμενη συνοδό του και 52χρονη ημεδαπή, απ’ όπου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά-κοσμήματα.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος πέντε συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος καταγγελλόμενων υποθέσεων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα