Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Τον χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη βράβευσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ&BINTEO)

Θεσσαλονίκη: Τον χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη βράβευσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ&BINTEO)

Ένα παιδί του ΟΑΣΘ, καθώς ο αείμνηστος πατέρας του ήταν εργαζόμενος του Οργανισμού, έναν κορυφαίο αθλητή ο οποίος έχει δοξάσει την Ελλάδα, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Πρωταθλητή Ευρώπης Ιωάννη Μελισσανίδη βράβευσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Η βράβευση του Ιωάννη Μελισσανίδη για την προσφορά του στον Αθλητισμό, αλλά και για τη στήριξη που παρέχει στα επικοινωνιακά σχέδια του ΟΑΣΘ, καθώς συμμετέχει σε σποτ για την εισιτηριοδιαφυγή και για τη σωστή χρήση των αστικών συγκοινωνιών, έγινε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού καθηγητή Γιώργο Σκόδρα, παρουσία μελών του Δ.Σ. και στελεχών του ΟΑΣΘ.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ευχαρίστησε τον Οργανισμό, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμητική διάκριση, την οποία αφιέρωσε στον πατέρα του Ευάγγελο Μελισσανίδη, που ήταν μέλος της οικογένειας του ΟΑΣΘ. «Ήταν στην πρώτη γραμμή και πάντοτε μου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα είχε καταφέρει να «πατήσει κορυφές» αν δεν είχε τη στήριξη του πατέρα του στο όνειρό του. «Ό,τι είμαι, είμαι και για τον πατέρα μου», σημείωσε συγκινημένος.

Ο ίδιος εξιστόρησε ότι ο ΟΑΣΘ αποτελεί μέρος του παζλ των προπονήσεων, των αγώνων και τελικά των διακρίσεων του, διότι πήγαινε στο Παλέ ντε Σπορ, στη Μίκρα, αλλά και σε αγώνες στη Σταυρούπολη με συναθλητές του, χρησιμοποιώντας την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ως ενήλικας, όπως υπογράμμισε, συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα λεωφορεία, καθώς αγαπά το περιβάλλον. «Αυτό που ετοιμάζουμε, το σποτάκι, που θα το δείτε και νομίζω θα σας αρέσει πάρα πολύ, θα ευαισθητοποιήσει όχι μόνον τους ενήλικες, αλλά και τα νέα παιδιά, να αξιοποιούν και να χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης», κατέληξε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ο Γιώργος Σκόδρας ευχαρίστησε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη για τη συμμετοχή του στο σποτ. «Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στον Οργανισμό τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, παιδί της Θεσσαλονίκης και παιδί του ΟΑΣΘ, καθώς ο πατέρας του υπηρέτησε στον Οργανισμό για χρόνια. Θέλουμε ιδιαίτερα να τον ευχαριστήσουμε για την αφιλοκερδή και τιμητική συμμετοχή του στο διαφημιστικό σποτ το οποίο ετοιμάζει ο Οργανισμός και σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας. Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε συνολικά την κοινωνία αλλά και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, τόσο για το περιβαλλοντικό όφελος από τη χρήση της αστικής συγκοινωνίας, όσο και για την ανάγκη να στηριχθεί ο Οργανισμός, επικυρώνοντας κάθε φορά το εισιτήριό τους».

Χαρούμενος, αλλά και συγκινημένος, ήταν όμως και ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος που για μία ακόμα φορά βρέθηκα με τον κ. Μελισσανίδη, ο οποίος είναι τέκνο του ΟΑΣΘ, ο πατέρας του ήταν εργαζόμενος στον ΟΑΣΘ χρόνια τώρα. Είχα την τύχη αλλά και τη χαρά να συνεργαστώ και με τον πατέρα του. Θέλω να τον ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά των εργαζομένων για ό,τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα και όχι μόνο, διότι ακόμη και σήμερα δείχνει ότι είναι ευαισθητοποιημένος και προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο αυτό που υπηρέτησε ο πατέρας του για τόσα πολλά χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Στη βράβευση παρόντες ήταν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Ιωσήφ Κιοσέογλου, τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Ρεντζεπέρης, Γιώργος Ηλιάδης, Σοφία Μαυρίδου, τα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού Χρήστος Χατζηγεωργίου, Σίμος Παπαδόπουλος, Γιώργος Ζαρίφης, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ Γιάννης Δήμκας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα