Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Τεράστια η ανταπόκριση για αίμα στην έκκληση πατέρα νεαρής πολυτραυματία από...

Θεσσαλονίκη: Τεράστια η ανταπόκριση για αίμα στην έκκληση πατέρα νεαρής πολυτραυματία από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου να δώσει αίμα για την νεαρή πολυτραυματία, Ανυσία Λιούρη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο και νοσηλεύεται στην Α΄ΜΕΘ Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

O πατέρας της κοπέλας, Κώστας Λιούρης, έκανε ανάρτηση στο facebook απευθύνοντας έκκληση για αίμα. Σε λιγότερο από δύο ώρες η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και καλύφθηκε η ανάγκη για αίμα. «Χίλια ευχαριστώ σε όλους, σας νιώθουμε όλους δίπλα μας», αναφέρει ο πατέρας της κοπέλας.

Σύμφωνα με τον κ. Λιούρη, η κόρη του επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι και μετά την σύγκρουση βρέθηκε έξω από αυτό. Έχει υποβληθεί σε αρκετές εγχειρήσεις και θα ακολουθήσουν και άλλες.

Οι αναρτήσεις του πατέρας της νεαρής:

«Η κόρη μου Λιούρη Ανυσία είναι διασωληνωμενη και σε καταστολή στην Α ΜΕΘ εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκη ς!!! Ήταν στο τρένο που τράκαρε, στο 2 βαγόνι και στην σύγκρουση πετάχτηκε έξω από το τρένο ή την έβγαλε κάποιος, στα χωράφια, γι’αυτό και ζει…..Είναι πολυτραυματιας και έχει εγκαύματα. Έχει κάνει αρκετές εγχειρήσεις και θα κάνει και πολλές άλλες. Όποιος θέλει και μπορεί να δώσει αίμα ας το κάνει. Ότι αίμα περισσέψει θα το πάρουν οι άλλοι τραυματίες του δυστυχήματος. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!!!!! Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα