Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Σφήνωσε το πόδι μικρού παιδιού σε σπασμένη σχάρα – Απεγκλωβίστηκε από...

Θεσσαλονίκη: Σφήνωσε το πόδι μικρού παιδιού σε σπασμένη σχάρα – Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική

Το πόδι ενός μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης «σφήνωσε» σε σπασμένη σχάρα που υπάρχει έξω από το σχολείο, επί της οδού Φλέμινγκ, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να εγκλωβιστεί στο σημείο και να απαιτηθεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Την καταγγελία για το περιστατικό που συνέβη στο μικρό μαθητή έθιξε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή», Γιώργος Λίλτσης, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετές ακόμη καταγγελίες πολιτών για επικίνδυνες σχάρες.

Το περιστατικό με τον μαθητή του δημοτικού σχολείου επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Μιχάλης Χριστοδούλου, λέγοντας πως η σχάρα ήταν στον πεζόδρομο της Φλέμινγκ και υπήρχε ένα σπασμένο σίδερο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το πόδι του παιδιού.

«Το πόδι του βρέθηκε στη σχάρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε τον μαθητή», είπε ο κ.Χριστοδούλου, προσθέτοντας πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του και πως προληπτικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μετά τη συγκεκριμένη περιπέτεια.

Υπογράμμισε, επίσης, πως τα αρμόδια συνεργεία του δήμου οριοθέτησαν άμεσα το σημείο για να μην υπάρξει παρόμοιο ατύχημα και έσπευσαν να αποκαταστήσουν την κατεστραμμένη σχάρα.

Πηγή: ditika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα