Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός φυγόποινος - Προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη δείχνοντας πλαστά...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός φυγόποινος – Προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη δείχνοντας πλαστά στοιχεία ταυτοπροσωπίας

- Advertisement -

Στην σύλληψη ενός αλλοδαπού σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης κλοπής και της κλοπής, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα κατά την σύλληψη του ο δράστης, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστή ταυτότητα και πλαστή άδεια οδηγήσεως, ενώ απώθησε και τους αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, κόφτες γυάλινων επιφανειών, κ.α. ), το χρηματικό ποσό των 1.120 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών για παραβίαση των όρων που του είχαν επιβληθεί, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για απόπειρα κλοπής, κατοχή και χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου τρίτου προσώπου. Ακόμα σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε και μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Schengen.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα