Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που απείλησε ότι θα σφάξει την σύντροφό επειδή του...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που απείλησε ότι θα σφάξει την σύντροφό επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

- Advertisement -

Σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε ένας 45χρονος που συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία, μετά από καταγγελία της 32χρονη συντρόφου του ότι την απείλησε να την σφάξει όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της κατάθεσης της στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Λευκού Πύργου, η 32χρονη κατήγγειλε ότι ο 45χρονος καταναλώνει συχνά αλκοόλ και ότι την κακοποίησε ακόμα και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο από τα δύο ανήλικα τους. Κατά πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που τον μηνύει, καθώς είχε προηγηθεί κι άλλη μήνυση εναντίον του.

Ωστόσο το περιστατικό που  οδήγησε στην αυτόφωρη διαδικασία ήταν αυτό που συνέβη την περασμένη Τρίτη. Ειδικότερα μετά από μετά από έναν ακόμη καβγά του ζευγαριού, η γυναίκα του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, με την καταγγέλλουσα να αναφέρει στην Ελληνική Αστυνομία: «Σηκώθηκε και μου έδωσε χαστούκι λέγοντας “εάν δεν σε έχω εγώ, δε θα σε έχει κανείς. Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω”. Φοβήθηκα πως θα μου κάνει κακό και του είπα πως θα καλέσω την Αστυνομία». Κατά την προανακριτική απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις καταγγελίες, ενώ ανέφερε πως ό,τι έχει να πει θα το στο δικαστήριο. Σε βάρος του συλληφθέντος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή από τον εισαγγελέα πρωτοδικών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα